VIP-fest for alle deltakerne!

Hei hopp alle deltagere på UKM fylkesfestival! I år som i fjor byr vi på gratis mat og fest på Meierigården ungdomshus i Porsgrunn etter siste forestilling lørdag. Denne gangen har vi også BLACKLIGHT DISCO. Vi har kjøpt inn sminke i mange farger som dere kan slå dere løs med. Har du noe klær som lyser opp i UV lys, pakk de ned og ta de med på festen!! Velkommen :)

Hei hopp alle deltagere på UKM fylkesfestival!

I år som i fjor byr vi på gratis mat og fest på Meierigården ungdomshus i Porsgrunn etter siste forestilling lørdag.
Denne gangen har vi også BLACKLIGHT DISCO.
Vi har kjøpt inn sminke i mange farger som dere kan slå dere løs med. Har du noe klær som lyser opp i UV lys, pakk de ned og ta de med på festen!! Her er lenke til påmelding: http://rsvp.ukm.no/196-VIP-fest+deltakere (kopier inn i nettleseren din)
Velkommen 🙂

telemark
tekst & foto