UKM Troms på Imagine Norway

I Tønsberg møttes 8 av landets beste unge band i arrangementet Imagine Norway. Nord-Norge var representert med bandet RUST.

Bandet utmerket seg stort på fylkesfestivalen i Troms,  og fikk dermed muligheten til å delta på Imagine Norway. Det er første gang Imagine Norway arrangeres og vi registrerer at folkene i Vestfold Fylkeskommune og Jeunesse Musical har lagt grunnlag for et arrangement som virkelig tar unge band på alvor. En hektisk helg med blanding av faglig innhold, sosial setting og performance-program med topp teknikk gjorde Imagine til et arrangement som virkelig gir utvikling til en ny generasjon musikere. Både RUST og de andre bandene gjorde en fantastisk konsert, og vi kan konkludere med at mye god norsk rock er under utvikling.

På Imagine Norway var det satt opp to workshoper/foredrag. Først fikk vi et foredrag om Image-bygging av Haley Shea fra bandet «Sløtface». Det andre foredraget omhandler musikkbransjen og ble ledet av Hanne Hukkelberg – for tiden aktuell med musikken til filmen «Røverdatter».

Konsertene fant sted på Støperiet Scene i Tønsberg. Etter vår mening en flott arena for dette arrangementet – med stor scene og topp teknisk utstyr. Et topp arrangement og absolutt et sted for videreutvikling av de eldste UKM-bandene.