«Lov mæ» at du kommer og ser på!

Emilie er en av flere som opptrer med selvskrevet låt.

Emilie Bjørklund Myrhaug er 16 år og er fra Storfjord. Hun har deltatt på UKM 6 ganger før, og kommet videre de tre siste årene med teater og som konferansier. Denne gangen skulle det da bli musikkopptreden med en selvskrevet låt!

Emilie har alltid sunget og i 6.klasse startet hun med piano, noe som passet godt da hun begynte å skrive sangtekster. Tekster er ikke noe som blir skrevet så ofte ifølge Emilie, men litt erfaring har hun! Da hun ble spurt om teksten og budskapet, fortalte hun at det ikke er noe hun har opplevd selv. Hun har tatt inspirasjon fra kjente og litt oppdiktede situasjoner. For alle ønsker vel at sin kjære skal love å bli værende.

Sang hun opptrer med heter Lov Mæ og hun opptrer på konserten klokken 14.00 i dag, så stikk gjerne innom!

Sam Ryvoll
Tekst
Erlend Wtihammer - Ekerhovd
Foto