UKM presenterer: Stort show på Torvet med unge artister fra Trondheim + Vegard Harm og Christine Dancke

oktober 30 @ 2:00 pm – 5:00 pm Endelig er vi i gang igjen og «Endelig folkeliv», UKM og Kultursenteret ISAK...

oktober 30 @ 2:00 pm – 5:00 pm

Endelig er vi i gang igjen og «Endelig folkeliv», UKM og Kultursenteret ISAK inviterer til stor gjenåpning for ungdom på Torvet. Denne dagen får dere oppleve noen av Trondheims unge, men likevel erfarne musikktalenter, og alle har tidligere deltatt i UKM.Program:
Isabelle Eberdean
VAD3R
Salty Crickets
ISAK Dansekompani
Chromatic Dance Crew
K-pop Random PlayDe som leder showet denne dagen er Christine Dancke og Vegard Harm
Begge har vært overalt i radio, sosiale medier, podcaster og liveshow de siste årene og trenger nok ingen nærmere presentasjon. Sammen har de ledet VG-lista to ganger, så de vet hvordan de skal skape god stemning på Torvet!Christine: Etter nesten 10 år som musikkjournalist i P3 har Christine posisjonert seg som en viktig bidragsyter for norsk kultur. Christine har vært helt enestående i sin formidling, og sørget for at både nye og etablerte musikere har fått tilgjengeliggjøre sin kunst og kreativitet for et bredt publikum.I 2016 var Christine åpen om angsten og panikken som hadde begynt å ta kontroll over livet. Hun mottok enormt mye støtte, og ble hedret for sin åpenhet. I lys av dette startet hun produksjonbyrået Vrang og podkasten Noia.

Sammen med Vegard Harm var Christine programleder for VG-lista i 2019. I 2020 startet hun en ny podkast som bærer hennes eget navn. I Christine Dancke Podkast intervjuer hun ulike artister om deres karrierer. Våren 2021 var hun aktuell som deltager i TV2-programmet Kompani Lauritzen. Og i 2021 returnerte hun og Harm som programledere på VG-lista.

Vegard:  Vegard Harm er den uhøytidelige, ærlige, inspirerende og morsomme stemmen på sosiale medier. Hans fantastiske karriere startet på appen Vine der han på rekordtid ble Norges mest fulgte profil.
Da VGTV oppdaget talentet fikk han en plass i det populære showet Panelet og ble makker med Morten Hegseth. Sammen har de i dag den mega populære podkasten Harm&Hegseth. I 2019 vant Vegard og Morten publikumsprisen på Gullruten.

VGTV profilen har også hatt sitt eget show, Life of Harm og laget seersuksessen VegardxFunky sammen med Jørgine Vasstrand. Vegard har også vært deltaker på Kompani Lauritzen på TV2 og bygger i dag sin egen YouTube kanal som vokser med rekordfart.Isabelle Eberdean;
Isabelle Eberdean lager utsøkt utformet R&B-pop. Ved å blande retro-soul teksturer og dryss av jazz med moderne pop-produksjoner, skaper hun et sublimt, sjangerbestridende lydbilde, skreddersydd for 2020-tallet. Hun vokste opp omgitt av klassisk jazz og soulmusikk, og i sin egen musikk tar Isabelle Eberdean tidløse elementer fra artister som Aretha Franklin og Roberta Flack og kombinerer dem med de glatte, moderne blomstringene av artister som Snoh Aalegra og H.E.R.

I samarbeid med produsent Marius Elfstedt (Selmer, Mall Girl, Henrik Felipe) slapp Isabelle Eberdean debutsingelen «Focus on You» i februar og hennes første EP Internal Monologue i juni. EPen er en eklektisk hyllest til den musikalske floraen hun er inspirert av, og er både dansbar, avslappet og intim på en gang. Den krysser uanstrengt gjennom pop, disco og jazz og er kanskje best beskrevet etter hennes egne ord som “en vibe”. Med hennes ærlige, personlige tekster skildrer Isabelle Eberdean de komplekse temaene som omhandler den første kjærligheten og hverdagsdilemmaene i det moderne liv.

Sammen med seg har hun med Emil Storløkken Åse på gitar. De har gått på jazzlinja i Trondheim sammen og nå går begge to på Norges Musikk Høgskole i Oslo.
Isabelle spilte nettopp på by:larm, og høstet strålende kritikk for sin konsert der.VAD3R:
På tross av sin unge alder, har VAD3R allerede gjort seg bemerket som låtskriver, produsent og artist. Med sine treffende tekster, catchy beats og sin unike tilstedeværelse, ble han raskt lagt merke til og låtene har på rekordfart spredt seg til en stadig økende tilhengerskare. Adressa beskrev VAD3r på denne måten da han ga ut EP’en Blæsta tidligere i år: «Han rapper på et assosiasjonsrikt trønderbokmål som flyter godt av gårde. Det gjør det musikalske også – men VAD3r hugger til når du minst venter det. Han har en nedtonet og kul, men imponerende autoritet».Salty Crickets:
Salty Crickets er et ungt band fra Trondheim som serverer deg energirike låter, med lyder lånt fra mange forskjellige sjangre. Et par harde riff og søte indietoner blandes sammen til en fresh og unik sound. Her kan du forvente et show med mye variert musikk, og ikke minst god stemning!ISAK Dansekompani:
Kultursenteret ISAK sitt eget dansekompani, som framfører egne koreografier på store arrangement i Trondheim og på ISAK.Chromatic Dance Crew inviterer til K-pop Random Play!
Chromatic Dance Crew er en dansegruppe i Trondheim som spesialiserer seg på dans innen koreansk pop og hip hop kultur. «Random Play Dance» er veldig kjent innenfor k-pop miljøet. Konseptet til en Random Play Dance er at en tilfeldig refreng innenfor k-pop spilles av og om man kan dansen, løper man ut på gulvet og danser den sammen med andre som også kan den. Det er et arrangement med god stemning der alle støtter hverandre og møte nye venner.

Chromatic Dance Crew er en dansegruppe i Trondheim som spesialiserer seg på dans innen koreansk pop og hip hop kultur. Chromatic ønsker å samle de som har interesse for koreansk musikk i Trondheim for å skape et inkluderende miljø for ungdom. Chromatic lager også dansevideoer som de poster på sin Youtubekanal. Ofte  filmer de på Trondheim sentrum utenfor torget. De ønsker å inspirere og støtte andre med det de gjør.