URG

 URG – Ungdommens ressursgruppe, er en gruppe ungdommer som gjennom hele året jobber for å gjøre UKM enda bedre.

 

 

Vi er én representant fra hvert fylke og på denne siden kan du se hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi kan hjelpe deg.

URG fungerer som et mellomledd mellom ungdom, fylkesledd og UKM Norge. Siden 2009 har vi jobbet mot et bedre UKM, både lokalt, regionalt og nasjonalt. Du har kanskje pratet med oss på lokal- eller fylkesmønstringene, eller sett oss hoppe rundt i kanindrakter på UKM-festivalen? Tidligere var vi en referansegruppe som tok imot deltakernes meninger og videreformidlet det til UKM Norge, nå er vi også selv aktivt på banen for å jobbe for at dine tanker og ideer skal bli til virkelighet.

Våre hjertesaker

UKM har ca. 20 – 25 000 deltakere hvert år. Dette er kjempebra, men vi ønsker flere! UKM er en kjempegod arena for utvikling og læring, samtidig som det er gratis. Det er en mulighet til å kunne utvikle seg innenfor kunst og kultur, og lære av andre ungdommer som også har et hjerte for forskjellige kulturuttrykk.

En av URGs hjertesaker er å få med flest mulig sjangere på UKM, så vi får vist frem alle de talentene Norge har å by på! Da blir det også mer spennende å delta, fordi man kan utvikle seg innenfor forskjellige sjangere, eller kanskje til og med skape sin egen sjanger. I tillegg setter vi oss hvert år nye mål ut ifra de tilbakemeldingene vi får. Så hva tenker du på? Si det!

For at UKM skal bli bedre for deg og for at vi skal få flere med, trenger vi din mening – for det er du som vet best hva ungdommene vil ha

Du finner bilder av oss på kartet nederst på siden. Klikk på din URGer, still spørsmål eller fortell oss hva du tenker!

Vil du vite hva vi gjør i løpet av året? Følg URG Norge på instagram og lik oss på facebook!