Våler (Hedmark)

VÅLER

31.jan kl. 18:00 til 1.feb kl. 23:00

Påmeldingen er åpen

Fristen går ut mandag 6. januar kl. 23:59

Har du allerede startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Våler

Kontaktpersoner for Våler (Hedmark)

UKM 2020

Våler satser i 2020, større og bredere enn noen gang tidligere. Det medfører at nå blir både UKM (Ung Kultur Møtes) og BKM (Barnas Kultur Møtes) i Våler. Nå stiller vi også med et husband som kan støtte dere som vil på scenen. Har du ikke stått på scenen med et band i ryggen, så har du mulighet nå. Alle er erfarne musikere. Det blir workshops i forkant av UKM. Disse starter i januar. Så følg med! Vi håper at du blir med på dette! BKM arrangeres fredag 31.januar og er for dere i alderen 1-4.klasse. UKM arrangeres lørdag 1.februar og er for dere fra 5.klasse og opp til 20 år. For å arrangere alt dette trenger vi også deg som vil være med å arrangere. Det kan være å jobbe på scenen, med lyd/lys eller media. Kan du tenke deg noe av dette, så meld deg på som arrangør! Dette kan bli tidenes UKM arrangement i Våler!!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer