vis kart

Lør 29. feb kl. 14:30 17:00

Lokalmønstring UKM Verdal 2020

STIKLESTAD ALLE 8

UKM I VERDAL 2020 Velkommen til UKM! Du har nå sjansen til å bli med i Norges største kulturarena for ungdom. Lokalmønstringen går av stabelen i aulaen på Verdal videregående skole, lørdag 29. februar. Hva kan du gjøre? Dere kan delta med omtrent alt mulig: Film, utstilling, musikk, dans, teater (sketsjer, monologer, stand-up), litteratur og arrangør. Varighet på sceneinnslag ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM I VERDAL 2020
Velkommen til UKM! Du har nå sjansen til å bli med i Norges største kulturarena for ungdom. Lokalmønstringen går av stabelen i aulaen på Verdal videregående skole, lørdag 29. februar.

Hva kan du gjøre?
Dere kan delta med omtrent alt mulig: Film, utstilling, musikk, dans, teater (sketsjer, monologer, stand-up), litteratur og arrangør.
Varighet på sceneinnslag og filmer, har de fleste fylkesmønstringer av arrangementstekniske grunner satt en begrensning på fem minutter.

Hvem kan delta?
UKM i Verdal er åpen for alle mellom 13 og 20 år og det er fødselsåret som gjelder. Deltakere må ha tilhørighet til Verdal kommune, enten ved å være bosatt eller gå på skole her. I deltakende grupper må minst en deltager ha slik tilhørighet.

Har du ellers noen spørsmål om ett eller annet, er det bare å sende oss en mail.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer