UKM plakater i bussene

10 glade UKM ungdommer smiler nå til passasjerene i bussene som går i Kristiansandsregionen.

Torleiv Klungland, som har vært på UKM festivalen et par ganger har tatt bilder av UKMere, laga designen og profilen på plakatene. Agder Kollektivtrafikk, som er fylkeskommunen sin forlenga arm innen samferdsel,  var interessert i ikke-kommersiell reklame som hadde et budskap de kunne gå god for. Ideen om plakatprosjektet er sikkert ikke ny for mange, men nå dukka den opp i forbindelse med ulike tiltak i storbyprosjektet. Nate Tewoldebrhan nate-og-natevar med på en utrolig morsom fotoseanse på rutebilstasjonen, der han blant anna hengte opp plakat av seg sjøl i bussen. «Hæ, ska det henge bilder av mæ i mange busser? Æ blir satt helt ut».

Nate på reklameplakata for UKM, som skal henge i bussene

Nate på reklameplakata for UKM, som skal henge i bussene

torleiv-og-nate