Workshops på fylkesfestivalen

Hilde kan mer enn å danse flamenco  Deltakerne på UKM festivalen får tilbud om tre kortere kurs, ett i samspill og sceneopptreden med Øyvind Nyvoll, ett som passer for deltakere som deltar med teater og kunst med Theis Irgens og ett

Hilde kan mer enn å danse flamenco

 Deltakerne på UKM festivalen får tilbud om tre kortere kurs, ett i samspill og sceneopptreden med Øyvind Nyvoll, ett som passer for deltakere som deltar med teater og kunst med Theis Irgens og ett dansekurs med Hilde Engebø Perez. Alle disse er forresten også med i fagpanelet, som bestemmer hvem som går videre til UKM festivalen i Sandnes i slutten av juni. Alle deltakerne får en e-post med påmeldingslenke til kursa. Kursa er bare på en time, og du får tid til å delta på sceneprøver, å spise, og å «henge» og snakke med andre også.