UKM i kommunene er i gang

Plakat som markedsfører UKM i bussene.Neste uke er det vinterferie, men ellers er det lokale UKM arrangement hver helg framover.

  De som skal delta p fylkesfestivalen i Buen kulturhus i Mandal i april vil få informasjon etter hvert. Men programmet blir ikke ferdig før siste lokale UKM er ferdig 17. mars.  Det blir forestilling både lørdag og søndag. Alle deltakere blir invitert til overnatting, med sosialt program lørdag kveld.  Festival er festival! Alle deltakere til fylkesfestivalen vil få et brev (snail-mail) hjem i posten, i tillegg til en e-post. Viktig å lese brevet nøye, og finne ut hva det er som gjelder DEG. Noe informasjon er for de som deltar med utstilling, noe for de på film og noe til de på scene. Og noe er for ALLE.

En gruppe unge arrangører har ansvar for lørdagskvelden. Og da vil det bli anledning for deltakere å opptre en gang til. Uten fagpanel i salen. Fylkesfestivalen er for alle over 13 år.  Vi regner med rundt 200 deltakere.