Ja vi elsker UKM

Foajeen i Buen var full av skuelystne publikummere når de unge kunstnerne skulle få sin fortjente oppmerksomhet.

Foajeen i Buen var full av skuelystne publikummere når de unge kunstnerne skulle få sin fortjente oppmerksomhet. De 47 kunstverkene var av høy kvalitet og utstillingen viste verk innenfor mange forskjellige kunstgenre.

Peaceful
Mira Boman stilte ut en sau i keramikk. Inspirasjonen hennes var fredfull stemning og personal space. Hun går på kulturskolen i Songdalen og får hjelp til å utvikle sine kunstneriske egenskaper der.
– For meg er kunst og kreativitet trygghet, og en måte og være med seg selv på, forteller Mira Boman.
Hun meldte seg på UKM for å motta konstruktiv kritikk og vise hva hun kunne få til med nok arbeid. Det sosiale og nye bekjentskap er en stor del av det å være med på UKM for Mira Boman.

Mira Bomann – Peaceful

Midnightpotion

Tegningen til Marthe har hun laget på iPaden sin med fingeren som pensel. Hun har brukt Youtube som læringsmetode og er i bunn og grunn selvlært i tegning.
Bildet er veldig følelsesladet og har en svak tekst som sier” Sometimes it is better to let go than stay”.
Hun har ikke vært åpen om hennes talent innenfor kunst før nå.
– Jeg ønsket å få vist fram potensialet mitt.

Marthe Fiskegård – Midnightpotion

Ja vi elsker UKM

Sorya sitt bilde begynte på Samsen Kulturhus i Kristiansand. Hun var på en produksjon, på bakrommet satt hun og lekte seg med tekst og tegning på et ark. En av lederne så det hun holdt på med og ble så positivt overrasket at han oppmuntret henne til å melde seg på UKM.. Det var starten på en lang økt for å klargjøre bildet.
– De små karakterene viser ulike personer med ulike hobbyer og aktiviteter. Det skal vise forskjellen mellom ungdom og interesser., forteller Sorya Kim Tach.

Sorya Kim Thach – Ja vi elsker UKM

Søndag blir kunstutstillingen flyttet fra Buen til det gamle butikklokalet til Afrodite og skal stå der i 14 dager. Ta deg turen og la deg imponere av de unge kunstnerne.