Jeg elsker å delta på UKM

Foto: Anja Kathrine Laland   Olevine C. T. Fidjestøl 15 år, fra Marnardal.

Foto: Anja Kathrine Laland

 

Olevine C. T. Fidjestøl

15 år, fra Marnardal.

 

Jeg elsker å delta på ukm! Både med kunst eller sceneinnslag. Jeg elsker både å være på scenen og å vise frem det jeg lager med blyant og papir (og noen ganger mere). Dessverre så er jeg jo ikke på fylkesmønstringen siden jeg konfirmerer meg, men jeg kommer imorra for å se og høre det morsomme dere har gjort. Jeg er litt trist over at jeg går glipp av en så gøy hendelse.

Jeg har kommet der jeg er i dag fordi jeg er glad i det jeg driver med og øver mye.

Det er vanskelig å se for seg hvor man er om ti år, men jeg antar at jeg studerer til å bli et eller annet mens jeg driver med musikk på fritiden. Jeg elsker musikk, jeg elsker å høre på det og spille det.