Jeg liker å vise fram kunsten jeg lager

Foto: Anja Kathrine Laland   Jeg heter Mira Josefine Bomann, 15 år fra Sogndalen kommune.

Foto: Anja Kathrine Laland

 

Jeg heter Mira Josefine Bomann, 15 år fra Sogndalen kommune.

Jeg meldte meg på UKM fordi jeg liker å vise fram kunsten jeg lager og inspirere andre til å lage sin egent kunst. Hvis jeg får til å få flere med på ukm blir jeg glad.

Det morsomste med fylkesfestivalen er at du blir kjent med mange forskjellige mennesker fra vest – Agder. Jeg elsker å bli kjent med nye folk, lære noe nytt og utfordre meg selv.

Jeg har meldt på kunstverket mandala som er laget av diamantperler og voks. Jeg har vert med på UKM i tre år og dette er andre året jeg har kommet videre. Om 10 år ser jeg for meg at jeg fortsatt holder på med kunst og inspirerer andre til å utfordre seg selv.

Mitt forbilde er Maria Mena fordi når hun har det vanskelig skriver hun sanger, og det hjelper. Sånn er det for meg også bare med kunst istedenfor sang.

Jeg elsker å male og se på Netflix. Jeg hater når jeg ikke har tid til å male. Jeg har gått på kunst siden 4. klasse, og jeg elsker å holde på med det. Jeg liker å vise fram det jeg har laget og få tilbakemelding på det så jeg kan forbedre meg.