Mie presterer år etter år

Mie har tidligere vært med i Vestfoldtalenter, idrettsgallaen i Tønsberg og sunget på sykehjem.

Tekst: Rikke H Dahl

Foto: Marta Murawska og Camilla Lie

Mie Værnes Sivertsen er ei jente på 13år som synger og har allerede vært med på UKM to ganger og dette er hennes tredje år. Mie har vært med i mange sang konkurranser tidligere.

Mie forteller at det som gjør at hun kommer tilbake til UKM er at det er et så godt miljø her og lett å få venner. Det å kunne få opptre med det hun liker best er og vise fram det hun liker. Hun forteller meg at det ikke er noen spesiell grunn til at hun har valgt og synge det hun skal synge, men at hun heller søker rundt på youtube og finner ting hun liker og synger det.

Mie får mye skryt og oppmerksomhet for at hun er såpass ung. Hun finner et lite problem i at hun er så ung når det kommer til og være backstage da alle er så mye eldre en henne, men syntes fortsatt ikke det er vanskelig og få seg venner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg spør Mie hvor lenge hun har holdt på med synging, hun har ingen år å sette på dette og konkluderer med at hun har holdt på så lenge hun kan huske.

Mie har tidligere vært med i Vestfoldtalenter, idrettsgallaen i Tønsberg og sunget på sykehjem.

Drømmen videre for Mie er og kunne fortsette å synge og bli kjent. Etter det har hun ingen konkrete framtidsplaner. Familien til Mie er en støttende gjeng og er med på å dytte henne opp og frem, noe Mie er veldig glad for.