Og banda strømmer på…

Vi kan ane noe om at det blir fullt trøkk når UKM band tar "lillescenen" på Hjertnes lørdag 21.04

 

Unelma (foto Vilja Antonsen)

Så puster vi langsom inn, før vi gjør oss klare til utblåsning. Lørdag 21.04 etter tekniske prøver, får UKM-banda full tilgang på «Lillescenen» i Hjertnes, eller Foayéscenen, som den også kalles. Og banda står i kø, vi synes det er dødskult! På «Storescenen» skal de søndag vise hva de kan i ei låt, mens på lillescenen har de hele tjue minutter maks til rådighet. At vi gleder oss er ingen hemmelighet!

Bandøvelse er tingen Identity Crisis (foto priv)

Så langt kan vi røpe at Identity Crisis, Navette Spatiale, Tuned Reality, Unelma, Simple Faith, Never Continued og sist – men ikke minst – (eller jo kanskje – ihvertfall færrest) Arata. Arata gikk til Landsfestivalen i fjor, og….fikk reise til Nederland og Imagine-festivalen. Det finnes mjuligheter i UKM, så heng med!

Arata fikk reise til Nederland