Skuespirene – Veiene mot UKM 2018

Det er alltid moro å tenke ut nye måter å utfordre seg selv som utøvere på. Ideen om å melde oss på UKM  fikk vi tilbake i 2016. Fra tidligere hadde vi erfaring med teater, og ønsket å vise frem talentene våre.

Vi hadde veldig kort tid på oss da vi bestemte oss for hva vi ville vise frem. Dette endte med et greit sammensatt Matilda-nummer som vi kom videre til fylkesfinalen med.
Vi er en gruppe unge skuespillere og sangere fra Larvik som kom sammen i slutten av 2016 for å starte en teatergruppe sammen.
Etter suksessen med Matilda hadde vi lyst til å lage noe større og bedre enn hva vi hadde gjort før og allerede etter sommeren i 2018 hadde vi en workshop hvor vi kom frem til hvilken musikal vi ville basere oss på, hvilke sanger vi ville ha med og hvilke roller som ville passet til hvem. Vi skrev manus,  jobbet med regi og koreografi, og satt sammen singbacken vår som skulle passe til stykket vårt. Mye arbeid ble lagt ned og det vistes godt på UKM-scenen i Larvik.
Nå er vi veldig spente på fylkesfinalen i Sandefjord og hva resultatet vil bli. Men mest av alt gleder vi oss til å få stå på scenen igjen, det er tross alt det vi elsker, vise oss frem for et publikum, det er nettopp derfor vi digger UKM og muligheten de gir oss til å vise frem kreative innslag som Annie-utdraget vi har laget.

Skuespirene er en herlig gjeng!

Mye skal falle på plass når miss Hannigan er på krigsstien