Tidenes fagpanel?

Vi her stolte av å kunne presentere det vi fort kan komme til å kalle "det beste fagpanelet ever". Med solid og bred erfaring fra kulturlivet og en samlet gigakompetanse sitter de klare med blyant, papir, stor entusiasme og romslighet i hjertet for å vurdere dere!

Fagpanelet skal velge ut 30 deltakere, som 25.06 reiser til Trondheim. Turen til Trondheim kan for mange være det avgjørende, både for læring og det sosiale, men også for å knytte nye bånd med utøvere og bransjefolk fra hele landet. Men først: Her får du litt om våre svært så erfarne fagpanel. Disse har, som du sikkert forstår, for lengst knyttet bånd i sine bransjemiljøer!

 

 

Cailla Blix Hansen

Camilla er 19 år, fra Sandefjord  og er vår ungdomsrepresentant i fagpanelet . Hun studerer for tiden til utøvende musikalartist på musikkdans-linjen på Bårdar-akademiet i Oslo. Hun har gått på  studieretning for Musikk- Dans og Drama i Sandefjord, og vært med på en rekke oppsetninger som, Oliver, Peter Pan, Annie og Evita. I Oslo har hun også vært med på film og tv, hvor hun har vært med på Stories from Norway med Ylvis, og en film som kommer ut på Netflix i juli 2018

 

Embla Åsatun Solheim,

Embla er 22 år, Studerer samtidsdans ved kunsthøgskolen i Oslo. Hun har tidligere studert ved London Studio Center, og underviser ved Extend art of Dance i Tønsberg.

 

Ketil Vestrum Einarsen

Ketil er utdannet  musikkpedagog fra NMH med fløyte som hovedinstrument, men er opprinnelig fra Sandefjord og gikk på musikklinja ved SVGS.  Han har bakgrunn som pedagog og som utøvende musiker, komponist og produsent. Han har blant annet spilt i Jaga Jazzist og med band som Motorpsycho i tillegg til å laget musikk til en TV-serie, flere kinofilmer og TV-dokumentarer. I tillegg har Ketil vært en del av det norske progrockbandet White Willow i 20 år, vært med på over 50 plateutgivelser og slapp våren 2017 en plate med Weserbergland, der han debuterte som bandleder. Til daglig jobber han blant annet på musikklinja til Jessheim Videregående skole og i Norges Musikkorps forbund.

 

Anders Buaas: 

Anders Buaas er gitarist, komponist og produsent fra Larvik. Han jobber til daglig som lærer på musikklinja ved Thor Heyerdahl vgs., og er Festivalsjef for Larvik Gitarfestival. Anders er aktuell med plateprosjektet «The Witches of Finnmark».

 

Linda Oloey: 

Linda Oloey er billedkunstner. Hun er medlem av Norske billedkunstnere og Vestfold billedkunstnere. Linda er utdannet ved Accademia di Belle Arti i Firenze og jobber hovedsakelig med maleri som formspråk. Hun har diverse utstillinger i inn-og utland bak seg, og eget galleri Stavern, Galleri Steinbrakka. Linda underviser i visuelle kunstfag på Larvik Kulturskole.

 

Lasse Vermeli

Lasse er fra Sandefjord og har deltatt på UKM en rekke ganger, under lokal-, fylke- og landsmønstringen. Lasse jobber i dag som skuespiller og har siden han fullførte sin utdannelse fått bred erfaring fra scenekunstfeltet. Lasse har vært tilknyttet flere av landets teatre og scener. Han har medvirket i forestillinger som bl.a. «Evita», «Jeppe på Bjerget», «Olav den Heldige», «Doktor Proktors Prompepulver», «Rødhette & Ulven», «Kaptein Sabeltann» og senest «Les Misérables» på Folketeateret.

Lasse har også bakgrunn som instruktør og produsent. Han står bak flere konserter og teaterforestillinger og har en rekke konserter bak seg som musiker. Siden 2010 har han jobbet som artist og konferansier for flere av Norges største bedrifter og andre arrangementer rundt om i landet. Han har jobbet for Lydbokforlaget og har gitt stemme til flere av deres bøker, for bl.a. Aschehoug og Gyldendal. Han har også medvirket i flere produksjoner i Norge (radio, film og tv) bl.a. for Sony Pictures Animation, Columbia Pictures, PistolShrimps og TV2. Denne sommeren blir Lasse å se i spektakulære Fjæreheia i forestillingen «Valentin».