Vi trenger å høre hva du mener!

Går du rundt med en skuespiller i magen, men ikke finner din sjanger der du bor? Driver du med noe "sært og smått", som du veldig gjerne vil dele med og lære bort til andre? Synes du at koret du synger i burde finne på noe helt annet for en gangs skyld?

 

 

Da er det bare å ta fingrene fatt og suge tak i oss. Vi legger til rette for ethvert mulig crazy eller ikke crazy innslag. Nå om dagen holder vi nemlig på med å planlegge innholdet i UKM Vestfold Fylkesfestivalen, som er lørdag 04. og søndag 05. mai i Larvik. Vi har allerede forslag til en del samlinger/kurs/workshops (hva skal vi forresten kalle det?) – kanskje vet dere om noe mer? Ikke nøl med å ta kontakt med elinf@vfk.no, eller i melding på vår Facebookside: https://www.facebook.com/UKMVestfold/

Gleder oss til å høre fra dere!