Hva skal du med UKM, da?

Det er mange ting du skal med UKM. Du må bare komme deg bort fra skjermen etter at du har lest dette, og ta tak i de tinga du skal med UKM. Men hvem er du, og hvem UKM, og hva skal dere med hverandre? Det første du gjør er å lese dette :)


UKM er en «ting», liksom..
Det der er en greie som det alltid er vanskelig å svare på. Noen tenker det er en talentkonkurranse. Noen tenker det er en sosial møteplass for uorganisert ungdom. Mange tenker det er et sted hvor du kan utfordre deg selv på det nivået du er, enten du er arrangør, musikant, sanger, maler – hvasomhelst. Vi som er opptatt av kultur er kjempeheldige som har UKM! Her kan alle delta utfra hvor de er, hva de liker 🙂

UKM er ikke konkurransepress
Det er ikke mas om resultater, poeng, målinger og prestasjoner. Det er DELTAKELSE. Og du kan gjøre det selv om du ikke gjør det sammen med alle de du ellers gjør det med. Tenk det! Så gjorde du det den helga, liksom: Du deltok med noe sammen med mange andre. Du gjorde noe du ikke gjorde alle andre helger resten av året. Kult, ikke sant?

Men OK, vi kan jo si at det gir noe mer til de som har ambisjoner

Hvis du har lyst til å vokse, kan du komme videre til UKM Fylkesfestivalen, selvsagt. Og så kan du komme videre til UKMFestivalen for hele landet. Den er som oftest i Trondheim. UKM Festivalen

Spiller du musikk, kan du også komme til Imagine Norway – som igjen kan sende deg videre til Imagine International Dette er, som navnet sier, en internasjonal konkurranse, som i år (og de to foreg. åra) er i Nederland.

  • Du kan få mange oppdrag,som for eksempel
  • Idrettsgallaen Vestfold
  • Messa i Tønsberg
  • Spille, danse eller synge på Sandarcupshow med 8000 tilskuere fra hele landet. Se video fra dette utrolige arrangementet her: Sandarcupen 2018

Og ikke minst: Du kan bli med å vise deg fram som en del av pauseunderholdningen i Mgp junior

Klikk deg videre til Tønsberg, Sande eller Larvik. Vi er med deg – er du med oss?

UKM Re og Tønsberg

UKM Larvik

UKM Sande

 

 

 

vestfold
tekst