Aga mener UKM er perfekt for alle med sceneskrekk!

Vi tok en prat med 4 av deltakerne på UKM om hvorfor de er her og hva de synes om å melde seg på!

 

Aga chillern i aulaen på Bølgen mens hun venter. Foto: Julie Sanne Andersen.

– Jeg heter Aga, og skal synge min egen låt. Dette er første gangen jeg er med på UKM. På mønstringen i Sandefjord ble jeg ikke informert om at jeg gikk videre, så de ringte meg senere og fortalte det. Det var veldig overraskende, men også veldig gøy! Hvis man elsker å opptre bør man melde seg på – og i hvert fall hvis man har sceneskrekk, dette er et veldig bra sted å starte!

 

Maria henger med artistene backstage og passer på at alle har det bra. Foto: Julie Sanne Andersen.

–  Jeg heter Maria og har vært med på UKM i 5 år. Jeg er en UKM-veteran – haha! I år er jeg artistansvarlig og passer på at alle artistene har det bra backstage. Hvis du tenker å melde deg på UKM, bare gjør det. GJØR DET! Du får så mange nye venner, og så mange gode opplevelser. Selvom det kan være noen tunge dager så er det virkelig verdt det, du får så mye ut av det! UKM er noe for seg selv!

 

Johanne (t.v.) og Ida gleder seg til forestillingen i morgen. Foto: Julie Sanne Andersen.

 

–  Vi er Johanne og Ida. Vi er dansere og har vært med en gang tidligere, det var i fjor. Vi meldte oss på fordi vi hadde lyst til å lage en egen dans og melde oss på en konkurranse utenom den organiserte dansingen vi går på. På UKM møter man mange hyggelige mennesker og mange har de samme interessene som en selv. Konkurransen er litt utenom det vanlige og det er nettopp det som gjør UKM spesielt! Hvis noen tenker å melde seg på – gjør det! Vi gleder oss veldig til forestillingen imorgen!

Ingrid Henriksen Holm
UKM-Media