Forside

UKM-Fylkesfestivalen arrangeres i år i første helgen i mai, og er et høydepunkt for både arrangører og deltakere. Helt siden 1987 har ungdom over hele landet møttes for å dele kulturopplevelser på tvers av sjangre i hele landet. På det meste har 25 000 ungdommer vist verden hva de har på hjertet rundt om i vårt lange land.

Mellom 500 og 600 ungdom deltar på fylkesfestivalen i Vestfold hvert år med alt fra sceneopptredener til arrangørvirksomhet, medieproduksjon, litteratur og kunst.

Vi gleder oss veldig til å presentere masse nytt med nye kjente, og kanskje litt «gammelt nytt» med «gamle» kjente. Det er det beste blant de beste som skal vise hva de duger til. 30 stk skal videre til landsfestivalen. Hvem blir det, tro? I mellomtiden kan du kose deg med to fantastiske dager fulle av verksteder, konserter og masse hyggelige folk.

I Vestfold gleder vi oss stort til, ikke minst, å vise: hele bredden av ung kultur. Ønsker du mer info, ta kontakt på Vestfold@ukm.no, eller med Elin Feen på 91176872