1337BoX

Nå er konsertene på ute scenen ferdig, og det ble fantastisk! Klokken ett stod første bandet Kill Basa klare...

Artikkelen er opprinnelig publisert på UKM.no/aust-agder

Nå er konsertene på ute scenen ferdig, og det ble fantastisk! Klokken ett stod første bandet Kill Basa klare til å spille.Neste som var på scenen var trompetisten Kristian Aslak som spilte nydelig på trompeten sin. Så kom sangeren Luiza Glania på scenen som sang, og hadde masse støtte av venner og familie. Men litt skjelven var hun, med tanke på at hun måtte komme tidligere for artisten som skulle før henne var forsinket. Den fjerde personen som kom på  scenen var beatboxeren 1337Box. Det var første gang han noen gang viste frem sitt talent på lokalmønstringen i Risør. Etter en liten pause var …and those collapsing klare på scenen, på tross av den dårlige lyden de selv syns de hadde, gjorde de så godt de kunne. Så kom Rabid uncle Sam på scenen. Bandet fra Bykle står på scenen i Arendal igjen for tredje gang, og gjør en like fantastisk jobb som alltid. Så kom siste bandet, Ambitius på scenen og gjorde en fortryllende jobb med å blande både trompet, keyboard, gitar og trommer.

Kill Basa

«Det var veldig gøy, men jeg har jo vært syk, så må få ordna stemmen til vi skal på scenen igjen. Og de har fått tak i mye kulere og bedre scene her ute.»

 Kristian Aslak

«Det var veldig gøy, men jeg var jo nervøs siden det er mitt første år. Og jeg syns det er veldig bra at folk får vise talentene sine.»

 Luiza Glania

«Det var veldig gøy å stå på scenen, men siden jeg måtte komme litt tidligere så ble det litt stress. Men jeg gleder og gruer meg til i kveld. Jeg har vært å sett på UKM nå i tre år på rad, og bestemte meg for å melde meg på nå.»

1337BoX

«Jeg var veldig nervøs, men det var jo gøy. Jeg syns opplegget på UKM i år er kjempe bra, men så er dette mitt første år, så jeg vet ikke helt hvordan det har vært de andre årene.»

 …And Those Collapsing

«Det var dårlig lyd, men vi gjorde så bra vi kunne. Og det er jo første gang vi er med på UKM sammen som et band. Og det er veldig bra at folk får prøve å stå på scenen.»

Rabid uncle Sam

«Det var greit. Vi liker å spille ute, men jeg syns ikke opplegget har endret seg stort iløpet av årene. Vi har jo vært med fire ganger, og kommet videre til fylkemønstringen tre av dem. Vi fikk vite ganske sent av vi skulle spille på ute scenen så vi hadde egentlig ikke forberedt mer enn en sang.»

Ambitius

«Det var en veldig gøy å være på scenen, og en av sangene ble jo laget i går, og de to andre er laget spesielt til dette. Det er veldig bra at de har en scene ute, men det var litt lite mennesker. Dette er jo første gangen vi spiller sammen også.»