Ja! Men ikke hør på oss – her kan du lese mer om hvorfor de som har deltatt mener også du bør være med

Pernille Lysen Hunnes

Deltatt som konferansier i Innlandet

UKM for meg er akkurat som en lykkerus-følelse! UKM er en sabla god blanding av spenning, intensitet og gjerne litt nerver før en opptreden – krydret med en god dose humor, vennskap og artige, spontane påfunn.

Jeg elsker at UKM er alt du bestemmer at det skal være! Vi er så utrolig heldige som har en arena for kreativ utfoldelse, og en heiagjeng som stiller med både ressurser og oppfølging. Min oppfordring er: Bruk det! 

Jeg husker første gang jeg var med på UKM vanvittig godt. Jeg ble så godt tatt imot av både deltakere, publikum, lederne og arrangørene, og dette gjorde det til en så fin opplevelse. Jeg tenkte ‘’yes, det er her jeg skal være!’’ – og så ble jeg da!

For meg er UKM-samlingene høydepunktene i løpet av året. Det er viktig å få frem at UKM ikke bare er en tre minutters scene-opptredenen eller en utstilling. Det er så mye spennende som skjer i kulissene, før og etter forestillingene: Og det er alt dette som er UKM!

Jeg har vokst så vanvittig mye gjennom UKM, og UKM har gitt meg så mange muligheter og vennskap jeg ikke ville vært foruten. Altså, jeg endret hele studieløpet mitt av å være med! Jeg hadde tenkt til å studere historie når jeg gikk på videregående, men etter mitt første år i UKM fikk jeg flere spennende, varierte oppdrag og forstod at det er dette jeg virkelig ønsker å gjøre! Jeg fant ut at jeg ville studere noe mer kreativt hvor jeg fikk mulighet til å jobbe med formidling. Så da startet jeg på Den Norske Tv-skolen; noe litt annet enn historie!

Noen er kanskje redde for å ikke være gode nok, eller usikre på om UKM er noe for dem. Men på UKM er det plass til alle! Både de som blir med for det sosiale, og de som ønsker å bruke UKM som et springbrett til videre karriere. Det er et spenn i alt – og det digger jeg! Her finner du alle slags type mennesker – men det er noen ting alle har til felles: Godt humør, skaperglede og et helhjerta engasjement!