Julemarked for ungdom som har laget kunst og kunsthåndverk

Ungdommer som har deltatt på redesign -og kreative aktivitetsgrupper på klubbene våre selger og viser frem fine ting de har laget.

Ungdommer som har deltatt på redesign -og kreative aktivitetsgrupper på klubbene våre selger og viser frem fine ting de har laget. Dette er en god anledning for å kjøpe håndlagde julegaver av lokal ungdom. Inntekten går til ungdommene selv.

Markedet vårt blir rett utenfor inngangen til Asker kulturhus ved utescena/Bakerløkka.

Vi har plass til 10 unge selgere (fra 13 til 20 år), så dersom du har lyst til å selge eller vise frem noe kunst eller kunsthåndverk du har laget selv, så meld deg på, og send oss en melding eller mail til iselsaas@asker.kommune.no!

Her er link til facebookeventet: https://www.facebook.com/events/426971601942413?event_time_id=426971601942413