Informasjon om campen

Les mer om årets digitale camp.

Nå er det klart for vår første og helt digitale Camp! BorderArt by UKM Online Camp 2020 er en møteplass for kreative unge mellom 13 och 25 år som har interesse for ulike kunstneriske uttrykk. Unge fra hele Norge og Sverige er invitert. Du blir vel med?

Fredag-søndag den 27-29 november er du hjertelig velkommen til å delta på vår camp som i år skjer på Discord. Men hvorfor vente? Du kan allerede nå melde deg og treffe andre deltakere i vente på at campen starter.

Det blir med andre ord en helt ny opplevelse av UKM i år, der møteplassen er helt digital og som åpner for mange nye muligheter! En herlig møteplass for dere deltakere hvor dere kommer vil kunne ta del i aktiviteter og foredrag, chille, spille spill og gjøre andre morsomme ting sammen. Alt som kreves er internett, en Discordkonto og en mobil eller pc.

Hva er BorderArt by UKM?

BorderArt by UKM er en camp for unge i alderen 13-25 år som liker kunst og kunsthåndverk. I løpet av campen får du muligheten til å treffe andre som har samme interesse som deg, samt delta i ulike aktiviteter. En fin mulighet til å teste ulike kunstformer og treffe nye mennesker.

BorderArt by UKM er et prosjekt som drives av UKM i Värmland (Sverige), Västra Götaland (Sverige) og Østfold (Norge).

Unge arrangører (crew).

BorderArt by UKM planlegges og gjennomføres av en ung arrangørgruppe med støtte av voksne mentorer.  Har du lyst til å være med og arrangere neste år – hører vi gjerne fra deg. Kontaktinfo nederst på siden.

Påmelding.

Bli med på BorderArt by UKM på Discord: https://discord.gg/mzdhHRj95Q

Program.

Vi slipper programinnhold fortløpende. Se egen side.

Kontakt.

Arrangørgruppen
Alexander Rånge, Ayaz Al Hezzo, Charlotte Kristine Faller, Dylan Gharadaghi, Freja Larsson, Johannes Anker Skaaret, Maja Jansen, Samuel Nilsson, Tina Knecht.

borderart2020@ukm.se

Stab
Ann Kristin Andersen, annande@viken.no
Henrik Naess Disesen, henrikdi@viken.no
Malin Bodin, malin@kulturungdom.se
Stefan Westling, stefan.westling@regionvarmland.se