SCOOP- Ung Kunst Møtes i Agder

Før sommeren slapp vi den digitale versjonen av SCOOP, vi er nå veldig glade for og endelig få vist frem en fysisk utstilling med noen av våre unge kunstnere.

I samarbeid med Bomuldsfabriken Kunsthall har UKM Agder den glede å invitere til utstilling med unge kunstnere i Agder i et nyoppusset utstillingslokale i nettopp Bomuldsfabriken Kunsthall.

Utstillingen viser en stor bredde i ulike teknikker som foto, maleri, blyant og digital kunst. Dette er morgendagens kunstnere, og vi er stolte av å få vist de frem i de flotte lokalene til Bomuldsfabriken Kunsthall.

Utstillingen åpner lørdag 14 august klokka 13.00 ved direktør for Bomuldsfabriken Tone Lyngstad Nyaas og fylkeskontakt for UKM i Agder Tonje Eikrem Jacobsen. Utstillingen er så åpen hver dag kl 12.00-18.00 i kunsthallens åpningstid, og vil stå til og med søndag 29. august.

Vi ønsker hjertelig velkommen til en spennende og fargerik utstilling.