Velkommen til fylkesfestivalen VEST i Agder!

Gratulerer, du er plukket ut til å representere din kommune på årets fylkesfestival VEST i Agder i 2022.


Gratulerer, du er plukket ut til å representere din kommune på årets fylkesfestival VEST i Agder i 2022. Vi er glade for endelig å kunne arrangere denne fysisk igjen, og ser frem til å møte dere i april.

Dato for fylkesfestivalen vest i Agder: 2. april i Buen kulturhus/ Mandal

PRAKTISK INFO:
Fredagen vil være satt av til vokalist prøver med husband samt opprigg og klargjøring for crew. Oppmøte fra klokka 17.00

LYDSJEKK/SCENEPRØVER
Alle møter til felles info lørdag 2. april klokka 10.00. Dette gjelder absolutt alle; kunstnere, filmskapere, crew, media, scene!

AKTIVITETER I HUSET
Det være tilbud til kunstnerne, sceneprøver, artistbilder, chill out soner, åpen scene, kunstutstilling og sosialt samvær frem til vi samles i storsalen til sceneshow klokka 15.00.

KUNST I BUEN
Vår kunstprodusent Ane Skjævestad vil fredag sette opp en fin utstilling i foajeen i Buen kulturhus. Her vil kunstnerne bli invitert med for å bidra. Lørdag blir det eget opplegg for kunstnerne sammen med Ane. I forkant av den offisielle åpningen blir det verkstedsbesøk hos en lokal kunstner samt et sosialt opplegg.

LANDSFESTIVALEN I STJØRDAL 24.-28. JUNI
I år skal vi ha med oss 50 ungdommer fra et felles Agder innenfor alle sjangre. Det blir felles overnatting i en stor idrettshall, og fest opplevelser fra morgen til kveld. Her vil du møte ungdommer fra hele Norge som er opptatt av akkurat det samme som deg enten du tegner, synger, danser eller filmer.

Aldergrense for å bli vurdert for videresending til landsfestivalen er 15 år. De som blir videresendt får beskjed etter at begge festivaler er gjennomført.

Les mer om landsfestivalen her
Video som topp-bilde