Utstilling

Invitasjon til å være med på en fysisk UKM utstilling i Bomuldsfabriken kunsthall.

Vi har den glede å invitere alle kunstnere som har vært med på vår digitale satsning denne våren til å være med på en «ekte» utstilling i Bomuldsfabriken Kunsthall 14 august. Utstillingen vil stå under hele Arendalsuka og vil nå veldig mange mennesker da det er mange spennende utstillinger som vises her samtidig. Dette er en unik mulighet til å bli utstilt i et stort galleri.

Bomuldsfabriken Kunsthall er et kunstgalleri i Arendal. Galleriet ble åpnet i 1994 og er i dag en anerkjent kunstinstitusjon. Kunsthallen holder til i en gammel industribygning nær Torbjørnsbu gruve.

Les mer om Bomuldsfabriken kunsthall her.

Vi ønsker at du gir oss en tilbakemelding på om du har lyst til å vise frem ditt bilde innen mandag 14. juni. Når du har bekreftet at du ønsker å være med så ber vi kommunekontakten i din kommune ta kontakt med deg for å sende det videre til Arendal. Tilbakemelding gjør du ved å svare på linken under: