Velkommen til UKM i Ålesund kommune! Er du filmskaper? Eller kunstner? Eller kanskje scene-entusiast? Da vil vi ha deg med! Uansett hva du vil bidra med inviteres du til å delta på UKM i Ålesund kommune for vise hva du kan.  Nederst på denne siden finner du de siste nyhetene fra UKM Ålesund, og til høyre ser ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til UKM i Ålesund kommune!

Er du filmskaper? Eller kunstner? Eller kanskje scene-entusiast? Da vil vi ha deg med! Uansett hva du vil bidra med inviteres du til å delta på UKM i Ålesund kommune for vise hva du kan. 

Nederst på denne siden finner du de siste nyhetene fra UKM Ålesund, og til høyre ser du en liste over alle arrangementer vi har fremover! Ønsker du å melde deg på workshop eller lokalfestival? Da klikker du bare på det arrangementet du vil delta på, så finner du all informasjon om påmelding der. Vi gleder oss til å se dere! 

 

Lurer du på noe angående UKM? 

Karina Sundby fra Ung i Ålesund er kommunekontakten for nye Ålesund Kommune, og kan nås på telefon +47 95 46 99 46. Ellers kan du også ta kontakt med de gamle kommunekontaktene hvis du kjenner dem fra før. Som vanlig vil du også finne oss på Instagram og Facebook så ikke nøl med å ta kontakt! 

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til både nye og gamle deltakere! 🙂