vis kart

Lør 22. mai kl. 10 22

Alvdal, Tolga og Tynset

TYNSET KULTURHUS

Bli med på årets UKM-arrangement for Tynset, Alvdal og Tolga. I år arrangerer vi UKM som UKM-TV! Du kan bli med som arrangør og en del av TV-teamet, med innslag eller begge deler.  Som en del av TV-teamet er du med å skape innholdet i årets UKM-TV, og skal være med å forhåndsprodusere noe av det ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Bli med på årets UKM-arrangement for Tynset, Alvdal og Tolga. I år arrangerer vi UKM som UKM-TV! Du kan bli med som arrangør og en del av TV-teamet, med innslag eller begge deler. 

Som en del av TV-teamet er du med å skape innholdet i årets UKM-TV, og skal være med å forhåndsprodusere noe av det som skal vises på sendingen. Dette kan være seriøse og humoristiske intervjuer og innslag med folk og miljøer i nærheten av der du bor. Du er med å bestemme hvem og hva som skal filmes! 🙂 Vi har alt av kamera, mikrofoner og redigeringsutstyr du trenger i arbeidet!

En god TV-produksjon trenger alle dere som har lyst til å melde dere på med en sang, dans, bandet ditt, matkunster, akrobatikk, musikk, triksing, beatboxing, teater, kunst, sjonglering, en novelle eller et dikt, noe som er unikt eller originalt. Du kan rett og slett melde deg på med HVA SOM HELST!

Innslagene vil bli filmet i mai i studioet vi rigger til i Tynset Kulturhus. Det vil ikke bli en livesending, noe som gjør at vi har mer rom til å prøve og feile litt. Blir du ikke riktig fornøyd med første forsøk, så går det an å prøve igjen 😉

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer