Hei, alle unge kreative i Ås kommune!

Gjør du noe kreativt som du kan vise frem? Holder du på med dans? Teater? Musikk? Film? Liker du å tegne? Animere? Synge? Eller noe annet innenfor kunst\kultur? Da ønsker vi et bidrag fra deg! Send oss en video der

Gjør du noe kreativt som du kan vise frem? Holder du på med dans? Teater? Musikk? Film? Liker du å tegne? Animere? Synge? Eller noe annet innenfor kunst\kultur? Da ønsker vi et bidrag fra deg! Send oss en video der du filmer akkurat det DU holder på med og liker å gjøre. Bli en del av årets UKM 2021! Send video og evt. spørsmål på mail til Lise.andrea.grimelund-Kjelsen@as.kommune.no

Lørdag 29. mai blir innslagene vurdert (enten med eller uten publikum) på Kulturhuset i Ås. I UKM så er vi alle vinnere, men vi plukker ut en heldig deltaker som får en spennende premie. Hva premien er blir annonsert nærmere!

Vi gleder oss til å se deg!