Bli med på Digital mønstring! Påmeldingen åpner 15.februar.

Det blir en digital mønstring i slutten av mars.

Det blir en digital mønstring i slutten av mars. Her kan ungdom vise seg frem i beste sendetid! Du kan melde deg på med hva du vil, enten det er et typisk sceneinnslag , kunstinnslag, eller som arrangør. Både enkeltartister og grupper kan delta. Det blir plass til ca 20 innslag som skal forhåndsinnspilles inn på radar scene (17,18,19,24 og 25.mars) og sendes som livestream lørdag 27.mars. Vi velger ut innslag fra ulike sjangre, og håper livestreamen vil vise ungdom fra mange forskjellige steder i Asker. I tillegg til de som plukkes ut til innspilling vil det være mulig å delta med å sende inn egne videoer og bilder, som blir vist som en del av livestreamen.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe! Påmeldingen vil være åpen frem til 1.mars.