Hei, UA!

Torsdag 14.oktober blir det oppstartsmøte for UA, unge arrangører, på Radar kafe. UA er gjengen som står bak planlegging og gjennomføring av UKM Asker, både selve hovedmønstringen på våren 2022 men også kurs og aktivtet/arrangmenter for ungdom i Asker iløpet av

Torsdag 14.oktober blir det oppstartsmøte for UA, unge arrangører, på Radar kafe.

UA er gjengen som står bak planlegging og gjennomføring av UKM Asker, både selve hovedmønstringen på våren 2022 men også kurs og aktivtet/arrangmenter for ungdom i Asker iløpet av vinteren. UA pleier å møtes annenhver uke og består av ungdom i alderen 13-19 år. En veldig hyggelig gjeng, med litt rare, kreative, tekniske, morsomme, sosiale og flinke folk. Inger Marthe som jobber i Ungkultur Asker (og de andre kollegaene hennes av og til) følger opp UA på møtene, men det er ungdommene selv som får lov til å bestemme og bidra. Så hvis du har lyst til å engasjere deg i frivillig arbeid eller gå på en slags «arrangørskole» bør du prøve å være med i UA. På første møte blir det PIZZA.

Velkommen til UKM. Dette er ditt første innlegg. Rediger eller slett det, og start bloggingen!