alert

Viktig info!

Om vi måtte avlyse...

Vi arrangerer digital UKM 20.mars 2021 på Arena Bekkestua!  Selv om vi står i en litt vanskelig situasjon er det viktig for oss å få gjennomført UKM i Bærum på en eller annen måte. Siden Koronaviruset gjør at vi ikke kan møtes på vanlig måte blir vi nødt til å tenke alternativt. Det betyr at UKM ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Vi arrangerer digital UKM 20.mars 2021 på Arena Bekkestua! 

Selv om vi står i en litt vanskelig situasjon er det viktig for oss å få gjennomført UKM i Bærum på en eller annen måte. Siden Koronaviruset gjør at vi ikke kan møtes på vanlig måte blir vi nødt til å tenke alternativt. Det betyr at UKM i Bærum blir digital i 2021! 

Se for deg en TV-sending lik MGP jr. Der har du UKM Bærum 2021. Greenroom, flerkamera, konferansierer, filminnslag, intervju med deltakere og veldig mye mer! 

UKM vil i år arrangeres på Arena Bekkestua. Her har vi god plass til å opprettholde smittevern på en trygg måte, men likevel lage en så fin mønstring vil vanligvis ville gjort. Dette betyr at alle innslag vil bli filmet og streamet på facebook 20.mars. 

Siden mønstringen blir heldigital denne gangen gir det alle deltakerne masse muligheter til hvordan de vil at deres innslag skal vises frem. Alle får muligheten til å opptre på Arena Bekkestua, men det er også mulighet for å lage en egen film av innslaget som sendes inn. 

 

Når du eller dere melder deg på tar vi kontakt for å snakke om hvordan deres innslag best mulig blir vist på UKM 2021. 

 

Ser frem til å møte dere, digitalt!