I år blir UKM annerledes. Pga koronaen så gjør vi UKM digital. Det vil si at ditt bidrag blir filmet og videresendt. Dette konseptet vil for noen være perfekt mens for andre kan det bli litt annerledes. Ideen er å tilpasse dette til hvert enkelt bidrag og å gjøre det beste ut av situasjonen. Blir ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

I år blir UKM annerledes. Pga koronaen så gjør vi UKM digital. Det vil si at ditt bidrag blir filmet og videresendt. Dette konseptet vil for noen være perfekt mens for andre kan det bli litt annerledes. Ideen er å tilpasse dette til hvert enkelt bidrag og å gjøre det beste ut av situasjonen. Blir det mange nok bidrag i Beiarn så vil disse bli redigert sammen til en digital visning.

Men for å få dette til trenger vi DITT bidrag, synger du, spiller du, maler du, skriver du dikt, lager du film eller har du andre ting du har lyst å presentere så er muligheten her nå.

Et av bidragene vil bli plukket ut og få muligheten til å opptre/presentere bidraget på et felles arrangement i Bodø i September. 

Påmeldingsfristen er søndag 9.mai og vi setter i gang med filming allerede uka etter, konkrete tidspunkt må vi komme tilbake til. Vi har et ønske om at alt skal være ferdig mot slutten av mai.

Som dere ser så pågår arrangementet over flere dager. Dette for å ha mulighet til å dele innspilling opp ved behov.