vis kart

13.feb kl. 10:00 14.feb kl. 18:00

UKM Bergen 2021

ÅSANE KULTURHUS OG VIDEREGÅENDE SKOLE, SAMT BIBLIOTEK

Påmelding til UKM lokalmønstring i Bergen er åpnet og er for alle mellom 13-20 år. Her kan du fremføre akkurat hva du vil og det er selvsagt gratis å være med. Velkommen til Åsane kulturhus og ny UKM lokalmønstring 13-14 februar 2021. Vi starter lørdag 13 feb kl 10 med med forskjellige workshops og mat for ... Les mer

Påmeldingen stenger søndag 7. februar kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

Påmelding til UKM lokalmønstring i Bergen er åpnet og er for alle mellom 13-20 år. Her kan du fremføre akkurat hva du vil og det er selvsagt gratis å være med.

Velkommen til Åsane kulturhus og ny UKM lokalmønstring 13-14 februar 2021. Vi starter lørdag 13 feb kl 10 med med forskjellige workshops og mat for deltakere . Kl 16 begynner forestillingene for publikum.

Søndag 14 feb er det forestillinger som starter kl 14.

Sceneprøver og innlevering av kunst skjer dagen før, fredag 12 februar der deltakere får muligheten til å prøve sitt innslag på scenen. Tidspunkt for innlevering og sceneprøver vil hver enkel deltaker få tilsendt info om samme uke som UKM skal gjennomføres.
Velkommen til ny festival , vi gleder oss !

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer