OBS OBS ENDRINGER ARRANGEMENT 3.SEPTEMBER

Hei Fredag 3.september KL 11 blir det forestilling/konsert fra scenen på Tobias jorde .

Hei

Fredag 3.september KL 11 blir det forestilling/konsert fra scenen på Tobias jorde . Hele barneskolen samt elever fra Herefoss og Engesland kommer så det blir et stort publikum på ca 600! Vi håper da at alle dere som har meldt dere på UKM vil opptre. Vi utsetter påmeldingsfristen til onsdag 25.08 kl 24.00 i tilfelle det er noen flere som har lyst til å melde seg på med innslag. Dere som har meldt dere på med sang og dans kan bruke den musikken dere har lastet ned og ta med på en minnepenn. (Hvis noen ønsker det kan kulturskolebandet spille til ) Hvis noen av dere som har meldt dere på må ha fri fra skolen, kontakt meg på mobil 99527447 så prøver vi å fikse det.

Vi tror dette blir knallgøy og håper på fint vær!

Hvis fylket får til et slags UKM arrangement i høst vil de som har meldt seg på få sjanse også til å opptre der. Hvis vi får begrensninger på antall er det mulig vi trekker lodd blant de påmeldte!

LYKKE TIL MED ØVINGA!