Hei og velkommen til å bli med på kunstutstilling!

2021 blir et annerledes UKM-år i Birkenes.

2021 blir et annerledes UKM-år i Birkenes. Vi har nå bestemt å utsette sceneforestillingen til sommeren, men lage en egen kunstutstilling i slutten av mars. Vi håper du har lyst til å være med? Du må være mellom 10-20 år og kan bidra med tegning, maleri, foto, skulptur, tekstilkunst osv. Påmeldingsfristen er 12.mars så du har god tid til å produsere noe du kan stille ut. Eller du har kanskje noe du allerede har laget, enten hjemme eller på skolen, som du kan bidra med. Du kan lage noe alene eller du kan lage noe sammen med andre.

Kunsten vil stilles ut på biblioteket og kanskje også andre steder i sentrum. Vi vil også lage et digitalt galleri. Alle som er med vil få en vurdering av et fagpanel, og de vil også sende noen av kunstverkene videre til fylkesfestivalen som er 24.april. VI GLEDER OSS TIL Å SE HVA DU HAR LAGET!