Velkommen til UKM (UngKultur Møtes) i Deatnu/Tana 2021! UKM er en arena der du som ungdom mellom 10-20 år kan delta med dine interesser eller talenter. Det er nesten ikke grenser for hva du kan delta med på UKM, og vi ønsker at nettopp du melder deg på og er med å skape et flott arrangement ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til UKM (UngKultur Møtes) i Deatnu/Tana 2021!

UKM er en arena der du som ungdom mellom 10-20 år kan delta med dine interesser eller talenter. Det er nesten ikke grenser for hva du kan delta med på UKM, og vi ønsker at nettopp du melder deg på og er med å skape et flott arrangement sammen med andre ungdommer i Deatnu/Tana. 

Du kan stå på en scene å fremføre noe for andre (dans, musikk, teater, sketsj, trylling, eller hva som helst)

Du kan delta med en video eller film du har laget alene eller med venner

Du kan delta med tekster du har skrevet, dikt, en novelle, en fortelling, etc.

Du kan delta med kunst og håndtverk eller duodji. Har du en tegner/maler i deg? Har du laget en skuptur eller annen kunst? Har du sydd noe på skolen, har du lagd en kniv i sløyden, eller har du laget noe helt unikt du er stolt av som kan stilles ut?

Eller har du et annet talent som kan være interessant å vise frem, meld deg på!

Jeg, Andreas Gundersen (UKM-ansvarlig i Deatnu/Tana), er tilgjengelig på telefon for spørsmål om du lurer på noe som har med UKM å gjøre. Lurer du på hva du kan delta med? Lurer du på om din ide er god nok for UKM (det er den!)? Trenger du en kreativ boost med å komme igang med det du ønsker å vise frem til andre, eller bare ønsker du generell veiledning i ditt arbeid eller med forberedelser. TLF: 97644010.