vis kart

24.feb kl. 13:00 26.feb kl. 16:00

UKM Fotoworkshop

ST.CROIX-HUSET

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!Workshopen holdes av Johannes Anker Skaaret, som jobber i Definitivt Media. Han har holdt på med video og foto i litt over 6 år nå og holder kurs i fotografi! I dette kurset vil dere lære om hvordan en kan ta bilder i naturlig lys, studio ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!

Workshopen holdes av Johannes Anker Skaaret, som jobber i Definitivt Media. Han har holdt på med video og foto i litt over 6 år nå og holder kurs i fotografi! I dette kurset vil dere lære om hvordan en kan ta bilder i naturlig lys, studio lys og hvordan en kan ta bedre portrett bilder men også landskapsbilder, vi kommer til å gå igjennom litt av hver og dere vil også få lov til å prøve dere frem, kurset er digitalt men det hindrer ikke oss i å ta knallgode bilder! Håper vi ses i vinterferien. Johannes gleder seg!

Event på Facebook :
https://www.facebook.com/events/4919741868100517/
Felles event for alle workshops: https://www.facebook.com/events/760839018166503

Workshopen er for alle mellom 13 og 20 år, og er gratis. 
Utstilling og konsert for alle workshops fredag 26.02. kl 18.

Workshopen er støttet av UKM Norge

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer