Dette arrangementet gjennomføres man 19. og tir 20. april kl 17-20.Hver artist får ca 20 min på scenen til sitt innslag. Det filmes med flerkamera «live on tape», og du får filmen til odel og eie. Hvis du vil, vises den i fellesstream lørdag 24.april. Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:https://www.facebook.com/events/1306863536351425Der ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Dette arrangementet gjennomføres man 19. og tir 20. april kl 17-20.
Hver artist får ca 20 min på scenen til sitt innslag. Det filmes med flerkamera «live on tape», og du får filmen til odel og eie. Hvis du vil, vises den i fellesstream lørdag 24.april.

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425
Der kan du også se innslag fra alle de andre 11 stedene, og være med «live» på Zoom. 

Hver artist er alene i salen; kun sammen med teknisk personell: Tim, Kristian og Line/Per-Øivind. Det er grundig smittevask og lufting mellom hver artist. Det skjer i Store Sal med minimum 3 meter avstand til enhver tid. Det er altså ikke publikum (om det ikke blir endringer etter 14. april…)

Vi sender ut oppmøtetider i god tid. Du skal komme og gå til oppsatt tid, og oppholde deg minst mulig i våre områder. 

Dette blir trygt, godt og ille moro! 😀 

___

Har du vært med på UKM Fredrikstad tidligere, er dette Mini-UKM veldig likt tidligere UKM på St Croix. Scenen er rigget med proff lyd, lys og røyk, så det ligger til rette for en kjempeopplevelse for deg. 

Her kan du delta med alt som passer på en moderne scene. Innslagene filmes, og utvalgte innslag vises på vår felles stream med hele byen lørdag 24. april. 

Fram mot dette, kommer vi til å tilby workshops. Følg med på nettsiden ukm.no/fredrikstad og «UKM Fredrikstad» i sosiale medier for fersk informasjon.  

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe 🙂 

Bilde: Christian Alsaker Henriksen, fra UKM Fredrikstad 2019.

___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.