vis kart

Ons 14. apr kl. 16 22

UKM Film - i Felles- stream 24.april

FREDRIKSTAD KINO

På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke fysisk filmvisning i Fredrikstad Kino. De påmeldte filmene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene. Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:https://www.facebook.com/events/1306863536351425 ___ Meld deg på med film. Vi anbefaler maks 5 minutter lengde. De påmeldte filmene ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke fysisk filmvisning i Fredrikstad Kino. De påmeldte filmene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene.

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425

___

Meld deg på med film. Vi anbefaler maks 5 minutter lengde. De påmeldte filmene skal vises i felles stream lørdag 24. april.

Du står helt fritt til å velge format og innhold. Vi anbefaler likevel liggende format og i så høy oppløsning som mulig.

Når filmen er klar, sender du den til arrangørene som WeTransfer, Dropbox-link e.l. 

Fram mot dette, kommer vi til å tilby workshops. Følg med på nettsiden ukm.no/fredrikstad og «UKM Fredrikstad» i sosiale medier for fersk informasjon.  

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe 🙂 

Foto: Bilde av Teono123 No fra Pexels 

___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer