vis kart

24.feb kl. 13:00 26.feb kl. 20:00

UKM Filmworkshop

ST.CROIX-HUSET

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!Nybegynnerkurs i Film Vil du lære deg å lage film, men vet ikke helt hvor du skal starte? På filmworkshop så vil du lære basic tips og triks som gjør det enklere for deg å komme i gang. Vi går igjennom blant annet: Storyline, filmteknikk (innstillinger, filmvinkler, b-roll) ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!

Nybegynnerkurs i Film

Vil du lære deg å lage film, men vet ikke helt hvor du skal starte?

På filmworkshop så vil du lære basic tips og triks som gjør det enklere for deg å komme i gang. Vi går igjennom blant annet: Storyline, filmteknikk (innstillinger, filmvinkler, b-roll) og redigering. Vi bruker mobilene til å filme og gratis filmredigerings program. 

Utstilling og konsert for alle workshops fredag 26.02. kl 18.

Workshopholder er Silje Andersen

Event på Facebook :
https://www.facebook.com/events/233052665147234/
Felles event for alle workshops: https://www.facebook.com/events/760839018166503

Workshopen er sponset av UKM Norge

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer