Lør 24. apr kl. 10 23

UKM FREDRIKSTAD - felles stream

HELE BYEN - FLERE STEDER

Etter 11 Mini-UKM’s over 2 uker, oppsummerer vi alt i en felles live- stream. Deltakerne er med som «live» publikum fra hvert sitt sted på Zoom. Utvalgte filmede innslag fra de 11 Mini- UKM’s vises i streamen. Følg med hjemmefra eller som «live» på Zoom på en av de 11 stedene.  Link til Stream finner du ... Les mer
Spørsmål?

Etter 11 Mini-UKM’s over 2 uker, oppsummerer vi alt i en felles live- stream. Deltakerne er med som «live» publikum fra hvert sitt sted på Zoom.
Utvalgte filmede innslag fra de 11 Mini- UKM’s vises i streamen. Følg med hjemmefra eller som «live» på Zoom på en av de 11 stedene. 

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425

Du melder deg altså ikke på dette arrangementet. Gå inn på https://ukm.no/fredrikstad/ og finn et event som passer deg. Meld deg på der, og da blir du automatisk med på felles stream 24. april. 
(Påmeldingsfristen er ute på de de fleste steder …) 

Ta kontakt om du lurer på noe 🙂 

___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer