vis kart

14.apr kl. 18:00 17.apr kl. 22:00

UKM Kunst - i Felles- stream 24.april

FREDRIKSTAD KINO

På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke fysisk kunstutstilling i Byhallen. De påmeldte innslagene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene. Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:https://www.facebook.com/events/1306863536351425 ___ Liker du å lage ting? Da er dette eventet for deg. Alt av visuell kunst ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke fysisk kunstutstilling i Byhallen. De påmeldte innslagene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene.

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425

___

Liker du å lage ting? Da er dette eventet for deg. Alt av visuell kunst er velkommen: tegning, maling, skulptur, foto, osv. 

Vi lager en virtuell digital utstilling, og den skal vises på vår felles stream lørdag 24. april.

Fram mot dette, kommer vi til å tilby workshops. Følg med på nettsiden ukm.no/fredrikstad og «UKM Fredrikstad» i sosiale medier for fersk informasjon.  

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe 🙂 

Bilde: Christian Alsaker Henriksen, fra UKM Fredrikstad 2019

___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer