På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke et fysisk litteratur- event. De påmeldte innslagene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene. Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:https://www.facebook.com/events/1306863536351425 ___ UKM Fredrikstad har laget et helt eget event for deg som skriver: Dikt, romaner, noveller, ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

På grunn av gjeldende korona- tiltak, blir det dessverre ikke et fysisk litteratur- event. De påmeldte innslagene vises i felles stream 24.april – sammen med innslag fra alle de andre stedene.

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425

___

UKM Fredrikstad har laget et helt eget event for deg som skriver: Dikt, romaner, noveller, sangtekster – eller hva som helst som inneholder ord.

På dette eventet kan du få vist fram det du skriver. Du kan lese teksten, eller utdrag av teksten, eller du kan levere tekst eller utdrag til kunstutstillingen. 

Uansett treffer du andre ungdommer som liker å skrive. Kanskje du kan få nye venner og samarbeidspartnere? 

Arrangementet digitalt – som en del av vår felles stream lørdag 24. april. 

Fram mot dette, kommer vi til å tilby workshops. Følg med på nettsiden ukm.no/fredrikstad og «UKM Fredrikstad» i sosiale medier for fersk informasjon.  

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe 🙂 

Bilde av Andrea Piacquadio fra Pexels   

___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.