vis kart

1.feb kl. 18:00 22.apr kl. 22:00

UKM LittFri Workshops

LITTERATURHUSET FREDRIKSTAD

Hei! Er du en kreativ sjel og har lyst til å være med på UKM? Da bør du komme til oss på LittFri, vi har masse utstyr du kan bruke til mange forskjellige design- og kunstprosjekter! Vi har blant annet varmepresse, kuttemaskin, utstyr til smykkelaging, symaskiner, male- og tegneutstyr i mange forskjellige kvaliteter og varianter, og ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Hei!

Er du en kreativ sjel og har lyst til å være med på UKM? Da bør du komme til oss på LittFri, vi har masse utstyr du kan bruke til mange forskjellige design- og kunstprosjekter! Vi har blant annet varmepresse, kuttemaskin, utstyr til smykkelaging, symaskiner, male- og tegneutstyr i mange forskjellige kvaliteter og varianter, og mye, mye mer! Kom innom og sjekk ut selv! 

Aldersgrensen er fra 10. klasse til og med 3. klasse VGS.

VELKOMMEN!

Innslagene filmes. og kan vises i felles stream 24.april. Der kan du også se innslag fra alle de andre 11 stedene, og være med «live» på Zoom. 

Link til Stream finner du på sosiale medier. for eksempel her:
https://www.facebook.com/events/1306863536351425


___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer