vis kart

11.jan kl. 10:00 14.feb kl. 22:00

UKM Østsiden Bibliotek - Workshops

ØSTSIDEN BIBLIOTEK

På Østsiden bibliotek kan du komme å få hjelp til å melde deg på UKM. Vi melder oss på de andre kulturhusene i år. Vi har også workshops på gang, og hjelper deg hvis du trenger hjelp med innslagene sine___I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

På Østsiden bibliotek kan du komme å få hjelp til å melde deg på UKM. Vi melder oss på de andre kulturhusene i år. Vi har også workshops på gang, og hjelper deg hvis du trenger hjelp med innslagene sine
___
I disse tider har vi altså valgt å gjennomføre UKM Fredrikstad over 2 uker. 11 Mini-UKM’s på forskjellige steder i byen skal knyttes sammen. Perioden er 12.-25. april.
Lørdag 24. april viser vi utvalgte filmopptak fra de ulike stedene. Da kan du være live inne i streamen sammen med gjengen din på stedet der du har deltatt.

I ukene fram mot UKM Fredrikstad tilbys det også masse flotte workshops.
Sjekk ut https://ukm.no/fredrikstad/ og få full oversikt over workshops og arrangement.
NB. Påmelding.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer