vis kart

24.feb kl. 13:00 26.feb kl. 20:00

UKM Sang- og Sceneworkshop

ST.CROIX-HUSET

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj! Sang- og scene-coachingkurs med Shad Amin. Sang og scenekurs! Denne workshopen passer for deg som liker å synge, eller som vil stå på en scene. Du vil lære å få din stemme og ditt særpreg til å utstråle, ulike sangteknikker for en følelsesladd opptreden med personlighet, hvordan ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!

Sang- og scene-coachingkurs med Shad Amin.

Sang og scenekurs! Denne workshopen passer for deg som liker å synge, eller som vil stå på en scene. Du vil lære å få din stemme og ditt særpreg til å utstråle, ulike sangteknikker for en følelsesladd opptreden med personlighet, hvordan bli komfortabel med å synge foran andre og holdninger på scenen.

Shad Amin har selv hatt en tøff reise fra å være en beskjeden 14 år gammel gutt med sceneskrekk, til å kunne opptre på scener rundt i Viken og Oslo, skrive og produsere låter og spille inn egen musikk i studio.

Det er ikke noe krav for nivå. Nybegynnere er også velkommen, for her lærer man! De som ønsker kan opptre på fredagskonserten. 
Utstilling og konsert for alle workshops fredag 26.02. kl 18.

Event på Facebook :
https://www.facebook.com/events/718149405730442
Felles event for alle workshops: https://www.facebook.com/events/760839018166503

Workshopen er sponset av UKM Norge.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer