vis kart

24.feb kl. 13:00 26.feb kl. 20:00

UKM Unge Østen - studioworkshop

ST.CROIX-HUSET

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj! Musikk-kollektiv i Fredrikstad som drives på St.Croix huset av Mirsad. I denne workshopen kan vi tilby produksjon/mix, beatmaking, låtskriving, markedsføring, tips og gode råd. Denne workshopen kommer til å fortsette en dag i uka etter vinterferien. Du er velkommen uansett ferdigheter, her er det rom for å ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Workshop onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13:00-16:00. Gratis lunsj!

Musikk-kollektiv i Fredrikstad som drives på St.Croix huset av Mirsad.

I denne workshopen kan vi tilby produksjon/mix, beatmaking, låtskriving, markedsføring, tips og gode råd. Denne workshopen kommer til å fortsette en dag i uka etter vinterferien. Du er velkommen uansett ferdigheter, her er det rom for å lære.

Utstilling og konsert for alle workshops fredag 26.02. kl 18.

Event på Facebook :
https://www.facebook.com/events/262998811901114/
Felles event for alle workshops: https://www.facebook.com/events/760839018166503

Workshopen er sponset av UKM Norge

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer